21/9 Fredag - Spöregn....

Även sista dagen på denna arbetsvecka blev hektisk. Förmiddagen så försvann i ett töcken av möten... på måndag hoppas jag att jag hinner utföra de uppdrag jag fick under tiden... Efter lunch så hade jag nämligen på mig att snabbt fixa med de jobb som jag egentligen skulle ha gjort tidigare under veckan. Vid 14.30 var det så dags för veckans sista möte, men detta var iform av en träff med beteendevetare från Previa - vårt administrativa gäng ska under hösten-vintern få debreifing en gång i månaden. Så även om vi var allihopa var urstressade så var denna träff SÅ BRA!!!! Så himla skönt att vid ett tillfälle få bubbla ur sig och ha någon utomstående som lyssnar på det som poppar upp och kan strukturera upp vårt samtal och faktiskt fånga upp det som kan bero på organisatoriska eller strukturella processe. Mitt största stressmoment för tillfället är att jag inte äger min egen kalender. Vi bokas via elektronisk kalender - på gott och ont. Ser fram emot nästa träff med beteendevetare :-).
 
Var dock rejält trött när mötet var avklarat och det var dags att stämpla ut och åka hem. Så vid 16.45 stämplade jag ut och gav mig iväg i spöregnet. Styrde kosan mot Willys där T mötte upp. Vi shoppade hem förnödigheter till helgen och så ar det full fart hemåt.
 
Väl hemma blev det lite mat och så tog jag itu med stallfixet. Under tiden som jag mockade satt T inne i sadelkammaren och rensade svamp...
 
Rejält med trattkantareller har han hittat....
 
 
Cirka 6 liter trattkantareller hade T fått ihop från skogen och det tar ju en stund att rensa. När jag var klar med stallfixet så förpassade jag mig in i sadelkammaren och höll T sällskap en stund. Dock fick han rensa själv. Jag roade mig att pyssla med lite lätervård. Dressyrsadeln och tränset fick sig en omgång med sadelsåpa och så läderbalsam. När prylarna var fina och rena så tog jag in pållarna. Två blöta hästar var det som ville komma in. Oktawia fick på sig ett torrt täcke, masserade in arnica på frambenen och på med stallbandage. Lite hö serverades till pållarna och så förpassade jag mig in i huset en vända.
 
Det spöregna så det där med promenad kändes inte direkt lockande. Pållan ville käka hö och Lillan ville ligga i soffan. T rensade svamp ;-). Alltså blev det lite innejobb en stund. Röjde upp i köket och fixade mat, vatten och sandlådor till alla kittisare. Vid 21-snåret var det ut i stallet igen och pållarna fick sin kvällsmat. T var i princip klar med sin svamprensning och gjorde klart det sista inne i köket. Resten av kvällen tillbringas i soffan och lite TV-tittande.
 
Så detta var allt för idag.
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0