27/9 Torsdag - Lite shopping...

Idag var det dags för lön och lite shopping stod på schemat. Stämplade ut från jobbet vid 16-snåret och for iväg till Granngården. Shoppade först kattmat, och så var det dags för proteinfoder till pållarna. Visade sig att sojaprotein blivit snordyrt :-O. Jag var tvungen att konsultera personalen då jag vill ha så mycket protein som möjligt för pengarna. Bestämde mig till sist för Krafft Muskel. När jag var klar på Granngården så regnade det rätt bra ute, in med prylarna i bilen och så full fart iväg till Willys för att fylla på lite mat till mig själv. När shoppingen var avklarad så var det full fart hemåt - i totalt spöregn...
 
När jag kom hem så var T på plast och han hade satt fart på båda kaminerna så det var varmt och skönt inne :-). Vi käkade lite mat och så tog jag itu med stallfixet. Under tiden som jag mockade och fixade hästarnas mat och vatten så lugnade sig regnandet ner sig och när stallfixet var avklarat så passade vi på att ta en liten promis. Här gäller det att passa på när det är upphåll och inte hunnit bli kolsvart ute ;-).
 
Väl hemma igen så satte jag mig med lite skolarbete. En arbetskamrat har varit snäll och korrekturläst min inlämningsuppgift. Det var inga större konstigheter och jag hade inte snurrit till svaren, utan det var lite stavfel som behövde fixas till. Läste också igenom mina svar en vända till, men kände inte att jag kunne komma på något mer att skriva ner. Så inlämningsuppgiften ä nog så klar som den bara kan bli.
 
Strax inbnan 21-snåret så blev det en sista vända ut till stallet - nu vräkte regnet ner så det blev till att dra på sig gummistövlarna och stora regnjackan. Pållarna ville gärna komma in och Oktawias täcke var genomblött. Tur att jag ska hämta ut två regntäcken hos skräddaren i morgon. Kvällsmaten serverades och blev det soffan för mig och Lillan. Kvällen får nu avslutas med ett avsnitt av CSI Maimi. Så detta var allt för idag :-)
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0