31/8 Fredag - skönt med helg...

Äntligen fredag - ska verkligen bli skönt med helg känner och jag hoppas innerligt att det blir bra väder i morgon. Behöver ju fortfarande måla på mitt hus och ska man måla på hösten så behövs det vara riktigt bra målarväder. Även idag så hade jag typ av "krismöte" med en person och det är uppenbart att det är helt ok för en chef att få ventilera frustration och funderingar över vad som händer eller inte händer i en organisation. Men när en administratör gör det så heter det att man "snackar skit". Jag är ju, tyvärr, rättfram till min natur och det passar inte alla. Nu vet jag det, och jag vet också vem jag inte kan lita på i framtiden. Tack och lov att jag har en stöttande chef!
 
Resten av arbetsdagen försvann i ett rasande tempo, rätt mycket att göra, men vid 16.30-snåret så var det dags att stämpla ut och åka hemåt. Vä hemma så fixad jag med disk och satte igång en tvättmaskin innan jag drog på mig stallkläderna och tog itu med stallpysslet. Under tiden osm jag mockade så dök T och Lexi upp. De hade varit i skogen och T hade hittat lite trattisar. De fick han rensa själv ;-)
 
Under tiden som jag väntade på att M1 och P skulle dyka upp så pysslade jag om Bianca lite. Den lilla fröken var väldigt gosesjuk ;-) och uppskattade pysselstuden. Hon har redan börjat få rejält med vinterpäls och det var skönt att bli genomborstad.
 
Bianca - Sötaste ponnyn, ever... ;-)
 
 
Lagom när Bianca var färdigborstad så kom M1 och P. På stallgången fick istället Oktawia stå och bli borstad. Hopputrustningen på kusen och snart var vi på väg till ÖFK. Det var rätt skönt väder ute och kvällens ridpass utfördes ute på sandbanan. Det stod några hinder uppställda sedan ridskolan haft lektion, dessa hinder kunde vi utnyttja. Ridpasset gick rätt bra trots att det blev mörkt fortare än vad vi räknat med. Skutta hinder tycker ju Oktawia är rätt kul och det var bra med ett pass på en utebana :-).
 
Var hemma igen strax efter 20.30 och pållan blev avsvampad, sedvanligt stallpyssel utfördes och så serverades kvällsmaten till pållarna.
 
Resten av kvällen kommer nu tillbringas med lite soffhäng och tv-tittande - så detta var allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0