10/4 Onsdag - cykelpyssel...

Efter jobbet så kom T och hämtade mig och vi for iväg till cykelaffären med det skadade bakhjulet. Det var inga som helst problem att få det utbytt. Idag hade cykelhandlare även fått hem växelhandtag för 7-vx. Eftersom mitt gamla är glappt, fick ett nytt följa med hem. Även en ny ringklocka shoppades med hem. Min gamla ringklocka är hur ful som helst, så nu fick det bli en ny kromad sak av den gamla pling-pling modellen :-). När vi var klara med cykelprylsshoppingen så for vi hemåt, dock tog vi svängen förbi min ICA-affär som lämnar ut paket där jag hämtade ut min senaste traderashopping. Sedan var det full fart hemåt.

 

Cykelprylar :-)

 
 
Paketet med traderashopping innehåll en liten tillbringare - samma serie som smörasken. Alltså har mitt kakfat fått kompisar :-)
 
 
Efter att vi fått i oss lite käka så drog jag på mig stallkläderna och det var dags att ta itu med kvällens stallpyssel. Alltså full fart ut till stallet och jag fixade mockningen och gjorde iordning pållarnas mat. När stallpysslet var avklarat så blev min cykelram målad för sista gången med ett lager färg. Det var T som sprayade på färgen idag också under min inspektion ;-). Han är ju bättre på att hantera en sprayburk än vad jag är. Nu ska det bara på lite klarlack över färgen - sedan är cykeln färdigmålad för den här gången.
 
När målningen var avklarad för dagen, var det dags för pållarna att få komma in. Nu när de går i liten hage är det inte speciellt svårt att få in dem - de är tämligen uttråkade ;-). Väl inne i stallet tillbringade jag en stund med att håra ner mig ordentligt. Jag bortstade alltså av pållarna. De fäller rejält och när jag  var klar med borstningen för kvällen var min jacka rejält pälsbeklädd ;-)
 
Allt var bra med pållarna och när hästpysslet var avklarat serverade hästarnas kvällsmat och jag kvällsrastade Lillan innan vi förpassade oss in i huset .
 
Det har dock varit lite tråkigheter under kvällen. En av Kajsas bebisar dog ikväll. Den har inte alls växt något sedan förra vecka, förmodligen var det något fel på den. Men den som är kvar växer så det knakar och Kajsa verkar vara nöjd med situationen. Men jag tycker alltid att det är trist när man någon kattbebis inte klarar sig :-(
 
Kvällen avslutas i alla fall med att jag kollar lite på nyheter innan det är dags att ta en närmare titt på kudden. Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0