17/4 Onsdag - Möte...

Efter arbetsdagen så var det full fart hemåt. Hemma väntade den färdiga middagen så T var på plats och hade fixat iordning mat. Bra jobbat! Jag hade dessutom lite bråttom eftersom jag skulle bort på möte med Fotoklubben. Alltså var det skönt att kunna sätta sig vid dukat bord, äta mat i lugn och ro för att sedan ta itu med stallsysslorna.
 
Det blåste full storm idag och när jag gick ut för att mocka så kollade jag till pållarna. Oktawia var helt sjövild - stod och hoppade rakt upp på stället - alltså bocksprång. Bianca for runt och lät som en drake... Den kraftiga blåsten gjorde pållarna helt stissiga!
 
Jag mockade och fixade iordning pållarnas mat. När stallsysslorna var avklarade fick pållarna komma in. Det var inga problem att få in pållarna - och de verkade uppskatta att få komma in och slippa blåsten. Käka hö i lugn och ro var trevligare.
 
Jag var klar med allt vid 18-snåret och jag drog in till stan igen. T agerade hundvakt så Lillan inte behövde vara själv hemma. Jag kom fram till mötet med Fk Focus precis när mötet började. Som vanligt var det svårt att hitta parkering...
 
Tyvärr så hade ingen av mina bilder gått bra på klubbtävlingarna, men så är det - de bilder som det gått bra var jättefina :-)
 
Vid 21.30 var mötet avklarat och det var full fart hemåt. Väl hemma så fick pållarna sin kvällsmat och jag ska nu kolla på lite nyheter innan jag tar en närmare titt på kudden.
 
Så snabbt försvann denna kvällen :-)
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0