23/4 Tisdag - mer normal dag....

Idag har det varit en mer normal dag. Det gick bra att få ut pållarna till den nystolpade mindre hagen. Hästarna fick tokfnatt till att börja med - det var tydligen väldigt kul att få byta hage ;-). Arbetsdagen försvann sedan i full rulle. Kom i alla fall ihåg att åka iväg på en tidigare lunch. Idag blev det ett ärende upp på stan. Hade tid bokad hos in optiker och ordentlig linskoll genomfördes. Jag har ju kommit upp i den åldern när det är vanligt med åldersförändringar. Jag har inte använt linserna så mycket senaste året eftersom jag har haft lättare att se med glasögonen. Nu är det dags för en ny omgång med månadslinser och jag var beredd på att få skaffa progressiva linser. Dock klarade jag mig - kommer fortfarande att funka med en lins för nära seende och en lins för långt seende. Det som förändrat sig är mitt brytningsfel - enkelt åtgärdat genom att ändra det. Förhoppningsvis så kommer det funka bra :-). När jag var klar hos optikern så cyklade jag iväg till fotohandlaren och så lämnade jag in min systemkamera på check & clean för 3:e och sista gången vad det gäller för det som ingick i priset när jag köpte den. När kameran var avlämnad så var det full fart tillbaka till jobbet och så snabbt i med lite mat innan det var dags att jobba igen. Resten av em försvann snabbt. Vid 16.30-snåret så stämplade jag ut och for iväg till Hööks innan jag åkte hem. T var hemma så vovven hade sällskap och han gav också pållarna em-maten.
 
På Hööks shoppade jag svindyra tillskott och får vi hoppas att det påverkar ledinflammationen så att läkningsprocessen går bra. Jag satt igår och gjorde lite omvärldsbevakning av hyalurol och glucosamin. Hästkliniken hade den en flaska med ett tillskott som innehöll både hyalurol och glukosamin - till det facila priset av 1200 kr. På Hööks shoppade jag en burk med glukosamin för 279 kr och en flaska Hyaluron för 495 kr. Svindyrt - men kan det göra att pållan blir bra så är det värt pengarna.
 
 
När jag kom hem så höll T på med maten och den var nästan klar. Skönt för jag var urhungrig ;-). Torsk med kokossmak blev det - smakade smakens :-).
 
Vid 18.30 drog jag ut till stallet och tog itu med mockningen. Märktes att pållarna stått inne längre än vanligt. Mycket var det att mocka ut. På med nytt strö, fixade höpåsar, ställde betfor, skurade krubbor och fixade vattenhinkarna. Så var jag klar och jag bistod T med lite hjälp när han bytte däck på trailern. Det var visst dubbdäck på vid gårdagens tur till hästkliniken *harkel*. Det blåste fullständigt storm ute - mindre skönt.... Strax innan kl 20 plockade vi in pållarna från hagen. Tofflan satt kvar på Oktawias bakhov och jag fixade bandagebyte på bakhoven och så på med tofflan igen. Det luktade INTE trevligt om det gamla bandaget.... *urk*. Borsting av båda pållarna innan det var dags för kvällsmaten. Även stallkatterna fick sitt dagliga klapp och gos innan stallet stängdes för natten.
 
Nu får kvällen avslutas med lite TV innan det är dags att inta horisontalläge - allså händer det inget mer idag...
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0