25/4 Torsdag - Trötter...

Usch! Idag var jag riktigt trött och har varit hela dagen. Jag hade tänkt cykla till jobbet idag också, men eftersom jag kom ur sängen alldeles för sent så fic det bli bilen. Dessutom så har jag faktiskt lite träningsvärk i benen efter gårdagens omgång på cykeln ;-).
 
Att jag är trött beror förmodligen på att det är pollentider nu. Även om jag inte behöver ta någon allergimedicin för tillfället så blir jag trött. Lyckades ta mig genom arbetsdagen trots allt, men det var skönt att fara hemåt vid 17-snåret. Dock fick det bli bara te och macka när jag kom hem. Orkade inte laga mat  och det får bli till att käka ute på lunchen i morgon.
 
Efter att fått mig lite i magen så var det dags att ta itu med stallsysslorna. Lagom när jag fått på mig stallkläderna så dök T och Lexi upp. Lexi mår jättebra efter sin operation och är pigg. Inga problem med operationssåret och det känns skönt.
 
Gav mig ut till stallet och fixade allt med mockning och hästarnas mat. Vatten fylldes på i hagen och i stallet. När stallfixet var avklarat så förpassade jag mig in i huset och fortsatte mocka - den här gången sandlådor ;-). Eftersom jag har rätt många katter så har jag ett gäng sandlådor utspridda i huset, men de 4 i huset var snart fixade och så de 3 i kattrummet. Mat och vatten till alla hundar och katter. Vid 20-snåret var det så dags att ge sig ut till stallet igen och plocka in pållarna. Jag har idag fått tag på hovis, men hon är sjuk och kan inte komma och slå på bakskon förrän nästa vecka. Så fram tills dess får jag använda tofflan. Hovbandaget har bytts varje dag och skulle sitta 3-4 dagar. Idag var det 3 dagar, men ingen hovböld har värkt fram, hon är kall om hoven. Kotan är inte heller svullen och en förstärkt puls. Alltså satte jag inte på någon nytt bandage, och efter borstningen blev damen insläppt i sin box. T och Lexi for vidare till lägenheten och jag pysslade om Bianca innan jag serverade pållarna sin kvällsmat. Lillan blev kvällsrastad och så förpassade vi oss in i huset och den väntande soffan.
 
Nu får det bli Criminal minds på kanal 5 som får avsluta min kvälls. Så detta är allt för idag.
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0