30/3 Lördag - Påskafton...

Upp som vanligt och släppte ut pållarna. Tog det sedan lite lugnt en stund med lite frukost och soffhäng framför morgon-TV. Fixade så ordning på stallfixet och fram på dan så drog vi iväg en sväng till Marieberg. Eftersom min cykel inte funkar som den ska så åkte vi till de cykelaffärer som finns i Marieberg och jag fick lite prisuppgifter vad ett nytt bakhjulkostar. Priserna ligger mellan 1700-2000 kr för ett 7-växlat bakhjul. Frågan är om jag ska bygga om min gamla cykel, köpa en begangnad cykel eller shoppa en ny cykel... Skulle ju vara kul med en ny cykel, samtidigt går det att piffa till min gamla. Den har ju blivit ommålad och ombyggd tidigare... Ska fundera ett tag till, än så länge är det alldeles för kallt på morgonen för att cykla till jobbet.
 
Efter cykelaffärsbesöken så åkte vi till Café Garden och käkade varsin räkmacka - smakade mums. Vi fortsatte sedan till Elgiganten för T skulle spana in något, tror det var ett TV-spel - men hittade inte det han sökte. Vi fortsatte till Ö&B där jag köpte 2 nya vattendunkar till stallet eftersom 2 av de gamla har gått sönder. Det är ju 9 år sedan jag köpte de första och de ha alltså hållit ett tag :-).
 
Efter turen till Marieberg så for vi och kollade till lägenheten innan vi for hemåt igen. Under tiden som vi vart ute och farit så tog M1 hand om pållans motionspass. Idag blev det en liten uteritt. som funkat rätt bra. Det blåste en del så pållan hade varit på tårna.
 
Resten av em tillbringade vi med att fixa iordning mat. En ostpaj, jansonsson frestelse, ägghalvor, sallad, avocadohalvor och lite annat smått och gott fixades iordning och framåt kvällningen käkade vi. Proppmätta blev vi av all mat och resten av kvällen tog vi det lugnt. Var bara ute en sväng till vid 21.30-snåret när vi plockade in pållarna och serverade dem kvällsmaten. Och roligare än så här blir det inte idag!
 
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0