5/4 Fredag - Hemmakväll...

Eftersom pållan inte är fräsch så blir detta en fredag utan det sedvanliga fredagsmyset i ridhuset. Istället fick det alltså bli en hemmakväll... Det har varit strålande sol även idag och snön försvinner sakta men säkert. Vårtecken som Tussilago börjar dyka upp lite varstans. När jag kom hem idag så väntade det mig två stycken fina vårtecken...
 
Kajsa har fått två fina bebisar - första gången hon fått trefärgade bebisar. Svarta, gula eller cremefärgade är standardfärgerna. Nu blev det allt i ett på de som kom ;-).
 
 
 
Jag tog mig också en runda i trädgården för att se ifall det fanns ytterligare några vårtecken och mycket riktigt. Snön hinner knappt smälta undan innan de dyker upp - snödropparna :-)
 
 
Finns hopp om vår med andra ord....
 
Innan jag tog itu med stallfixet så fixade jag lite inne. Städade lite lätt i sovrummet, bytte sängkläder och fyllde tvättmaskinen. Plockade undan i köket och skiftade i diskmaskinen. När pysslet i huset var avklarat så drog jag på mig stallkläderna och tog itu med stallet. Mockade och fixade hästarnas hö och vatten. Behövde fylla på sågspån i boxarna, men säckarna är för tunga för mig att lyfta. Behövde altlså lyfthjälp av T. Lagom när jag var klar med stallpysslet så kom T och när han väl fått i sig lite mat så fixade vi det sista i stallet.
 
Resten av kvälen tog vi det lugnt och kollade på Let's dance. Var ute vid 21:30 och kollade av pållarna och serverade kvällsmaten och roligare än så här blev det alltså inte idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0