9/4 Tisdag - Hemmakväll...

Innan utsläppet idag så plockade jag bort bandagen på Oktawia och så fick pållarna äntligen gå ut i hagen. Oktawia tyckte det var väldigt märkligt att det helt plötsligt var ett nytt staket som skärmade av större delen av hagen. Tyvärr får hon allt finna sig i att ha en liten hage att röra sig i de närmäste veckorna. När mat och vatten serverats till pållarna så var det full fart till bussen. En ny arbetsdag väntade :-). T kom och hämtade mig efter en hektisk dag på kontoret. Vi for iväg till cykelaffären och hämtade mitt nya bakhjul. Glad i hågen så var det full fart hemåt. Väl hemma så upptäckte jag till min fasa att det var en skada på navet på det nya hjulet. Den plastade kåpan som skyddade växlarna var sprucken :-(. Hade inte tittat så himla noga i affären.... Trist och det blir till att åka tillbaka till cykelaffären i morrn.
 
Efter att ha käkat lite mat och fikat lite så drog jag på mig stallkläderna och tog tag med resten. Alltså full fart ut till stallet! Fixade mockningen, T slängde ner hö och fixade höpåsarna. Vattenhinkar gjordes rent och betforen ställdes iordning. När alla stallsysslorna  var avklarade, fixade vi med min cykel. En omgång färg till sprayade T på min cykel - alltså lager två. En sista omgång med färg får det bli i morgon - därefter ska det sprays på klarklack :-).
 
När cykelfixet var avklarat för dagen så fick det bli en vända in i huset. T och Lexi for vidare till lägenheten och jag passade på att röja köket efter matlagningen innan det var dags att ge sig ut i stallet igen. Vid 20.30 blev det en vända ut till stallet. Pållarna hämtades in och jag kollade av båda damerna. Oktawia såg säderligen bra ut om benen. Damen har ju tämligen torra ben, men nu på kvällen så slog det mig att hon faktiskt har varit lite svullen om kotorna fram. Gårdagens behandling verkade i alla fall ha gjort någon form av verkan för jag uppelvde att hon var betydligt torrare om kotorna! Så nåt har hänt i alla fall. Efter att ha kollat av pållarna så serverades kvällsmaten och jag var klar i stallet för kvällen. Lillan kvällsrastades och vi förpassade oss in i huset.
 
Efter stallpysslet tillbringade jag en timme i telefon och pratade med systeryster som bor England. Syrran fyller år idag och ett grattis-samtal var på sin plats :-).
 
Nu får det bli lite nyheter på TV4 som får avsluta min kväll. Roligare än så här blir det alltså inte idag.
 
/Lizzie
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0