26/8 Måndag - Hemmakväll...

Efter en hektisk dag på kontoret så var det full fart hemåt. T var redan på plats och även denna kväll ägnades åt taket. Så kommer det bli hela veckan. T jobbar ju på dagarna så det blir ju 2-3 timmar per kväll som han hinner jobba med mitt lagårdstak. Förhoppningsvis hinner han klart till helgen och innan regnet som tydligen ska komma då.
 
Idag bytte han ut lite bärläkt, men vid 20-snåret var han tvungen att pysa till lägenheten. Jag hade fixat stallet under tiden som han var på taket, men kände mig lite rastlös. Alltså fick det bli en promis med Lillan :-)
 
Helt fantastiskt väder är det och promis i solnedgång är inte helt fel ;-) Än så länge klarar Lillan av att gå på promis utan täcke...
 
 
 
Nu märks det att solen går ner tidigare... vid 20:30 så var den nästan gått ner helt - snabbt går det...
 
 
Väl hemma så var det i alla fall inte helt kolsvart, utan jag såg att det var nåt som rörde sig under äppleträden. Två olika igelkottar var på besök - den ena pinnade iväg fort som sjutton. Men den andra var alldeles för intresserad av att käka fallfrukt för att smita iväg... ;-)

Pigge fick käka vidare och jag plockade in pållarna till stallet och serverade kvällsmaten. Vips så var den här kvällen också avklarad. Nu får det bli lite CSI på kanal 5 som får avsluta min kväll innan jag studsar i säng.
 
Så detta är allt för idag.
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0