29/8 Torsdag - Arbetskonferens...

Jag hade full rulle på jobbet på fm för att hinna med det jag var tvungen att göra innan jag skulle iväg på en arbetskonferens. Från och med måndag och 4 månader framåt är jag projektsekreterare i ett projekt som ska ta fram en IT-strategisk funktion för min arbetsgivare. Idag finns det ingen.... Arbetskonferensen är från lunch till lunch idag och i morgon - men tämligen nära mitt hem. Arbetskonferensen är dock uppstart för projektet. T är inbokad som förste djurskötare så jag bara behöver åka hem och sova ;-).
 
Jag hade sedan tidigare bokat in besiktning av min hästtrailer - som tur var hade jag bokat in en tid under lunchen - alltså hann jag fixa besiktningen innan konferensen - och det gick kalasbra :-). Min investering i renoverade bromsar, byte av handske och dämpare för 2,5 år sedan betalde sig fortfarande. Besiktningspersonalen var imponerad över hur bra bromsarna funkade med tanke på att trailern är en 91:a :-). Alltså ut från besiktningen med rent papper.
 
Resten av arbetsdagen och kvällen försvann i ett nafs. Jag hann dock ringa och gratta min vän Pysseltrollet som idag fyller samma som jag gjorde för 1,5 månad sedan. Stort grattis! Pga jobbet får jag hälsa på henna i morgon istället.
 
När jag kom hem för att sova hade T fixat allt och jag klappade om pållarna, servade kvällsmaten och nu får det bli lite nyheter innan jag dyker i säng.
 
Allt för idag med andra ord!
 
/Lizzie
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0