9/8 Fredag - Fin kväll...

Så blev det fredag igen - idag var det första gången som jag tog på mig jacka till jobbet för den här sommaren... det var lite småkyligt och duggade på morgonen. Vädret verkade inte direkt lovande. Det visade sig i alla fall bli bättre fram på em och när arbetsdagen var slut behövde jag inte använda jackan :-)
 
Idag slutade jag kl 16.00 - drog iväg till Willys efter jobbet och T mötte upp där. Märks att semestrarna börjar ta slut - den här fredagen var det mycket mera folk i affären så här efter jobbet - än vad det var förra fredagen...
 
När shoppingen var avklarad så var det full fart hemåt. Riktigt varmt och skönt var det så det fick bli trädgårdshäng när vi kom hem. Käkade lite lätt och slappade sedanen stund. Här gäller det att njuta av solglimtarna. Nu när vi kommit en bit in i augusti så blir det också lite fortare mörkt på kvällarna - istället för att vara ljust till 22.30 börjar det bli rätt mörkt redan vid 21.30. Och jag ville utnyttja kvällsljuset.
 
Drog ut till stallet och fixade mockningen och hästmaten innan jag plockade in pållarna vid 19:30-snåret. Fixade iordning Oktawia för en liten promis och när vi var klara gav vi oss iväg. T följde med och i sitt snöre hade han Lillan.
 
Det var en fantastisk skönt kväll och promis i vacker solnedgång är helt underbart :-). Det var första gången sedan i våras som vi gick en lite längre promenad och Oktawia uppförde sig mycket civiliserat. Ingen reaktion på bilar eller cyklister.
 
Damen spanade bara lite på vår promis idag - gäller ju att hålla koll :-)
 

Promisen tog cirka 45 min och i vanliga fall, när Oktawia har mer bråttom än idag - då hade det nog tagit endast 35 min. Det moderata tempot idag var trevligt ;-)
 
Väl hemma igen så pysslade jag också om lilla Bianca. Ponnyn har piggnat på sig rejält och lätt uttråkat. Lite pyssel uppskattades. Bianca har nu ingen förhöjd puls, men får ju fortfarande Metacam - så det är fortfarande sjukhage som gäller.
 
Vid 21:30 serverades kvällsmaten till pållarna och jag förpassade mig in i huset. Resten av kvällen så får det bli soffhäng och TV. Jag kollade också till Tussan, då hon under kvällen (innan promisen) fått två bebisar - tyvärr var dessa dödfödda. Inga fler verkade vara på gång, men hon ville ligga kvar i sin låda - så det fick hon göra.
 
Roligare än så här blir det inte idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0