14/2 Torsdag - Alla hjärtans dag...

Idag började arbetsdagen på kontoret, men bara för en timme :-). Sedan var det dags för kurs... Första dagen av tre i Kreativ projektledning. Eftersom jag i mitt arbete ska bedriva mindre projekt, utredningsuppdrag osv. Så har jag känt att jag verkligen har behov av en projektledningskurs för att få lite struktur på saker och ting.  Vid 8.30-snåret traskade jag så iväg till kurslokalen. Det var ett par km att gå, men i snömodden var det ingen idé att cykla. Var framme på utsatt tid och hade så en mycket trevlig kursdag med en hel del aha-upplevelser. Ser verkligen fram emot dag två, som infaller i morgon.
 
När kursdagen var avklarad så gick jag en sväng över stan. Shoppade en liten Valentine-present till T och så knallade jag vidare till hans jobb. En gymnasieskola i stan - inte min gymnasieskolan - men det har varit inne i den, dock inte sedan jag själv gick på gymnasiet. Vilket nu är ett rätt många år sedan ;-).
 
T var klar med sin arbetsdag när jag kom dit och vi förpassade oss vidare till bilen och får iväg till lägenheten. Lexi hämtades och blev rastad innan vi for vidare till Willys för T behövde shoppa lite. När vi kom hem så visade det sig att förutom lite mat så var det en jättefin krukros som han shoppat till mig - så här på alla hjärtans dag :-D
 
 
 
Efter lite käk och fika så var det dags att ta itu med stallfixet. M1 och P hade kommit och var i full färd med att fixa iordning Oktawia för ett litet skrittpass i hagen. Under tiden som M1 fixade iordning Oktawia så mockade jag pållans box. När så M1 skrittade pållan så placerade jag Bianca i Oktawias box - vilket uppskattades av fröken som genast började gnaga på frysta foderrester på krubben... Jag hann mocka Biancas box och lägga på lite spån under tiden som pållan skrittades. Bianca ville helst vara kvar i Oktawias box och rensa krubben, men fick vackert finna sig i att återgå till sin egen box ;-).
 
När Oktawia var återbördad till stallet och kvällens skrittpass och pyssel var avklarat. Blev damen placerad i sin box och pållarna fick lite hö att tugga på. De fick alltså stå inne resten av kvällen. M1 och P for vidare till stan igen och jag fixade iordning pållarnas mat.
 
Sedan funderade jag ett tag på om jag och Lillan skulle taen promis, klockan var ju bara 19 - så jag hade tid. Dock insåg jag att jag behövde skotta lite. Alltså tillbringade jag en timme med att skotta undan snön som kom igår, från stallplan och gårdsplanen. Det var cirka 5 cm och det var skönt att få undan det istället för att trampa ner allt. Lillan roade sig med att hålla kolla på några katter, nosa runt i trädgården och så knalla efter mig när jag gick fram och tillbaka över stall- och gårdsplan. Altlså fick vi lite motion både jag och pållan ;-).
 
Vid 20-snåret fick det bli huset en stund. Plockade undan lite disk, hängde upp en tvätt eftersom jag tvättat en maskin under tiden som jag varit ute. Slösurfade en stund innan det var dags att gå ut till stallen en sista vända.
 
Pållarna fick sin kvällsmat strax innan 21-snåret och min kväll får nu sluta med lite TV-tittande en stund innan det är dags att ta en närmare titt på kudden.
 
Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0