27/2 Onsdag - Lönedag...

 Så var det februari månads lönedag :-). Stämplade ut vid 16.15-snåret och T hämtade upp mig. Vi for iväg till Granngården först där jag shoppade kattmat, vetekli, betfor, Krafft Muscel och mineraler. Allt slut på en gång... ;-). Vi fortsatte sedan till Willys och det var dags för att shoppa mat och åt mig själv. Jag har hållit dieten "Sahlgrenska metoden" sedan början av september, förutom under jul och nyår. Jag har lyckats klämma mig ner från 104 kg till 85 - mycket nöjd med resultatet, men det börjar gå lite trögare nu. I och för sig så har jag blivit av med värsta övervikten - målet är dock 68 kg för att komma ner i normalt BMI. För att nå målet kommer jag nu gå över till att följa menyer från Må Bra och räkna kalorier. Har veckomatsedlar för 4 veckor att följa - bara att shoppa hem maten och sätta igång alltså. Idag blev det alltså shopping för första veckan :-). När jag var klar på Willys så var det full fart hemåt.
 
Matning av alla djuren och så packade jag upp dagens shopping. Stoppade sedan i mig lite käk innan jag drog ut till stallet. M1 och P hade kommit och under tiden som Pållan motionerades i hagen (skrittjobb) så passade jag på att fixa mockningen och gjorde iordning hästmaten och vatten. När kvällens stallpyssel var avklarat och Oktawia färdigmotionerad fick pållarna vara kvar inne i stallet i väntan på kvällsmaten.
 
Lillan och jag startade upp gamle Volvon och drog iväg en sväng till närmaste paket utlämning. Mitt senaste köp på tradera har kommit och paketet innehöll ett fyrkantigt kakfat från Engelska Masion. Jättefint och jag är mycket nöjd med min shopping :-). Inte bara kakor kan man ha på fatet, kommer funka bra till smörgårstårta också :-).
 
 
 
Innan det var dags att kvällsmata pållarna så tog jag itu med månades tråkigaste uppgift - nämligen att fixa räkningarna.... Inte den roligaste saken att ta itu med, men ack så nödvändig. När denna tråkiga uppgift var fixad, så var det dags att ge sig ut en sista vända för kvällen. Lillan kvällsrastade sig själv under tiden som jag serverade pållarna sin kvällsmat och även pysslade om stallkatterna innan vi förpassade oss in i huset igen.
 
Nu får kvällen avslutas med att se slutet av Eftelyst och sedan lite nyheter på TV4 innan det är dags att ta en närmare titt på kudden.
 
Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0