8/2 Fredag - Trevligheter...

Så var det fredag och arbetsveckans sista dag. Som vanligt fylld med massor av jobb (och möten) som klarades av i ett hektiskt tempo. Strax efter kl 16 kom T och hämtade mig och det var full fart hemåt. Även idag så har det kommit mer snö, men främst så blåste det rejält. Alltså var det bara att ta det lugnt när vi körde hemåt. Snörök och drivor kan man inte göra så mycket åt.
 
Väl hemma så blev det stallet direkt. Mockade och fixade hästarnas mat i raketfart. Instruerade T när han skulle plocka in pållarna för kvällen och hur mycket mat de skulle ha. Piffade sedan till mig själv och vid 17:45 var det dags att åka in till stan igen. Det var dags för mig att ge mig ut på trevligheter :-)
 
Som tur var så fick jag låna Hondan, om jag kört med min Volvo så hade jag inte kommit många meter.... Då hade jag fastnat i gatan eftersom den fortfarande var rejält igendriven av snö.
 
Jag kom in till stan utan problem, men det gick inte att köra fort pga snöröken - men jag tog det lugnt och hade åkte iväg i god tid så färden in till stan gick bra.
 
Kvällen tillbringades tillsammans med trevliga klubbkamrater från Fk Focus - det var dags för årsfesten :-D
 
Platsen för kvällens party var stans vattentorn och restaurangen där. Grillbuffé stod på menyn och det smakade hur bra som helst. Efter maten blev det bildvisning och så serverades kaffe och efterrätt. Efter en kväll med god mat och många skratt - men utan lotterivinst ;-) så var det dags att ge sig ut i blåsten och kylan igen. Färden hemåt gick också bra och jag var hemma igen vid 22-snåret. T hade tagit hand om alla djuren så jag själv kan nu förpassa mig i soffan och ta det lugn tills det är dags att inta horisontalläge.
 
Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0