17/1 Torsdag - Lugnt!!!!

Efter en hektiskt dag på kontoret så var det full fart hem. Jag hade precis kommit hem när T och Lexi dök upp. T ville mest kolla att läget var lugnt och att det inte hänt något konstigt. Senast jag gav luft om skälliga hundar fick jag ju tillgrepp på bilen *harkel*.
 
Men för första gången på dryga 6 år, eller nåt, har förträngt när grannen flyttade in. Hur som - det har under kvällen i alla fall varit TYST. VId något tillfälle hörde vi en hund som skällde i en hundgård eller dylikt, men för övrigt så var det helt tyst. Knapp man tror att det är sant - och det är så här det ska vara!!! Lugnt och skönt borsett från det vanliga människor gör när man är ute och rör på sig i sin trädgård.
 
Tillbringade således kvällen hemma. Oktawia fick vila idag - ska checka av henne ordenligt till helgen för att se hur hon rör sig. Det hade kommit lite mera snö så under tiden som jag fixade stallet roade sig T med att skotta lite snö. När vi var klara så fortsatte T och Lexi vidare till lägenheten. Jag förpassade mig in i huset. Matade kaminen med ved och passade på att plugga under dryga timmen. Skönt att kunna koncentrera mig på att författa ihop ett delsvar till min inlämningsuppgift. Hoppas innerligt att lugnet nu håller i sig och jag får lugn och ro - framför allt nu i helgen när jag ha en deadline för inlämningsuppgiften på söndag. Det sista kvar att göra på kursen och så är jag klar - eftersom jag fått tre VG av fyra inlämningsuppgifter så är ju målet att få VG på den sista också. Skulle sitt fint att få VG på hela kursen IT- och Informationssäkerhet - framför allt nu när just informationssäkerhet är hur hett som helst :-).
 
Strax innan 21 så blev det en vända ut till stallet. Pållarna kom snällt in i stallet och jag tjeckade av dem. Oktawia fick även arnikaliniment inmasserat på korset. Inte alls öm idag så förhoppnignsvis läker sträckningen.
 
När jag var klar med pållarna och de fått sin kvällsmat så förpassade jag mig in i soffan och så får det nu bli en stunds soffhäng framöfr TV innan det är dags att inta horisontalt läge.
 
Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0