20/1 Söndag - Vacker vinterväder...

 Söndag och ännu en vacker vinterdag :-). Idag var det inte riktigt lika kallt som igår. När jag släppte ut pållarna visade termomentern -8 grader. Jag började i alla fall dagen med frukost och soffhäng framför morgon-TV efter att pållarna blivit utsläppta. Jag slappade inte speciellt länge, efter frukosten var det dags att fixa i ordning mig själv. När jag kom ut i köket med disken så visade sig att ett par kissar hade roat sig ordentligt. De hade rivit ner ett gäng örontops och haft high life med mattorna i köket...
 
 
Den som var den mest skyldige är ju förstås den som är mest busig.... Hon låg vid min kontorsstol och spelade oskyldig...
 
 
Tur att hon är söt... ;-)
 
När jag väl städat upp i köket och fixat iordning mig själv parkerade jag mig på min kontorsstol och tillbringade fm med att slutföra min inlämningsuppgift. Var lagom klar vid 12-snåret och fick mina svar vila en stund och min hjärna slappna av lite. Jag förpassade mig ut till stallet och pållarna fick sitt lunchhö.
 
I väntan på mat...
 
 
Jag fixade mockningen, skurade rent hinkarna och fixade iordning kusarnas käk. Det var hur fint vinterväder som helst ute. Så här mitt på dan var temperaturen runt nollan, och jag passade på att spana runt lite i trädgården med kameran.
 
I väntan på vår så får man njuta av en vacker vinterdag...
 
 
 
Syrenfrön...
 
 
När jag var klar ute, var det dags att fixa iordning lite lunch åt oss tvåbenta. Fick bli äggsmörgås och kaffe - orkade inte fixa iordning något annat ;-).
 
Efter käket så kände jag att det var dags att göra nåt annat. Det fick bli en tur till Marieberg eftersom vi behövde f hem fiskfoder. T glömde bort att shoppa det igår så det fick bli dag istället. Vi passade på att gå en sväng runt inne på gallerian och  Lagerhous är en rolig butik ;-) även om det inte blev någon shopping idag. Turen till Marieberg var bra mental rensning för min sönderpluggade hjärna i alla fall. Vi kom hem lagom till att det var dags fixa kvällsmaten och det gjorde T under tiden som jag finputsade på min inlämningsuppgift. Efter maten så var det dags för T och Lexi att fortsätta till lägenheten och resten av kvällen så roade jag mig med att skicka in min inlämningsuppgift, stryka all stryktvätt, plocka in pållarna och kollade av dem innan kvällsmaten serverade. Avslutade kvällen med att bevaka en auktion på Tradera och det behövdes. 3 min kvar så var det en som började buda trots - men eftersom jag var i stort behov av porslinet jag budade på - några tallrikar ur serien Blå Herrgård från Fyrklövern - så var jag snabb att buda över ;-). Jag har slagit sönder några av tallrikarna och ska jag köpa nya finns de inte i min storlek. Då är det bara att buda hem tallrika alltså :-).
 
När auktionskampen var avklarad så fick Pilgrim på Kanal 1 avsluta min kväll och detta är allt för idag.
 
/Lizzie - som fortfarande har det tyst och lugnt...
 .
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0