3/1 Torsdag - blåsigt helt plötsligt...

Mulet och milt har det varit idag. Tog det lugnt på förmiddagen och pluggade lite granna innan jag drog ut till stallet och gjord klart med allt stallfix. Vi käkade lunch och på eftermiddagen så drog vi in till stan. Lite shopping på Willys och så fortsatte vi till lägenheten och tillbringade en stund där och T kollade läget, vattnade blommorna osv. När lägenhetspysslet var avklarat så fortsatte vi ner till sjukhuset och jag passade på att lämna av en omgång Oriflamevaror till KN för vidare leverans. Nästa vecka kommer jag ha fullt ös på jobbet så det var lika bra att få leveransen avklarad när jag ändå tog en tur till stan :-). När leveransen var avklarad så var det full fart hemåt och väl hemma fick pållarna lite em-mat och även vi tvåbenta käkade lite.
 
Vid 18-snåret kom M1 och P och det var dags för pållans motions. Idag stod ett besök till ridhuset på schemat och när pållan var iordningfixad för ridpasset så lastade vi och for iväg. Tidigare under dagen så hade det varit milt och mulet. Nu hade det blivit minusgrader och dessutom så hade det börjat blåsa REJÄLT.... En lite lätt storm hade plötsligt visat sitt fula ansikte....  Men iväg vi for på glashal väg i blåsten och vi kom fram lyckligt och väl i alla fall.
 
Trots blåsten så gick jag och Lillan på en promis under tiden som M1 red fram Oktawia, men det var rätt skönt att komma in i ridhusvärmen efter promisen. Kände mig lite lätt stelfrusen...  Idag så var det det ridskoleverksamhet så privatryttarna hade halva ridhuset att förfoga över, och det var ett par ekipage som roade sig.  Efter uppvärmning och ordentlig framridning så skötte sig pållan rätt bra - om än med lite övertalning ;-). Jobbade på bra i alla fall och det får man vara nöjd över.
 
Lite lätt frusen så lastades pålla efter ridpasset och vi for hemåt. Väl hemma så rappade jag på lite i stallet med ompyssling av pållan och övriga sysslor i stallet. Jag var precis klar till kl 20 så jag hann in och kolla på det brittiska kriminaldramat som ikväll på TV2. Såg första delen igår och slutade så himla spännande så jag var tvungen all kolla på del två. Även detta avsnitt slutade spännande och jag ser med spänd förväntan på upplösningen i del två.
 
Var ute till stallet strax efter kl 21 och kollade av pållarna en sista vända och kvällsfodrade dem. Även kvällspinkning av vovvarna ingick och så får det nu bli TV för resten av kvällen.
 
Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0