6/1 Söndag - Städning och plugg

Denna söndag har försvunnit i dimmorna av städning och studier... ;-). Har inte städat ordentligt sedan jul och det kändes som att det nu var dags. Skönt att ha hyfsat hemma när det är dags att ta sig till jobbet igen. Så efter sedvanligt utsläpp av pållar (och jag kom upp liiite tidigare idag...) och frukost i soffan så satte jag fart. Fixade iordning mig själv och drog så i gång med dammningen. Allt flöt på bra tills jag skulle dra igång dammsugaren - ve och fasa - inga dammsugarpåsar hemma.... *Suck*. Istället så passade jag på att ta itu med stallfixet. Mockade under tiden som M1 och P var ute på en uppsutten promis med Oktawia.
 
När jag var klar med stallfixet så fick det bli lite lunch och så for vi iväg till stan en snabb sväng. T behövde shoppa lite mat och jag var ju tvungen att få hem dammsugarpåsar ;-). Väl hemma igen så gick det att fortsätta med städningen. T drog igång dammsugaren och jag fixade toaletter, handfat och moppning av golven. Tog inte lång stund när vi väl satte igång.
 
Skönt att få klart med städningen och det var välbehövligt ;-). När så städningen var överstökad så kunde jag fokusera på min kurslitteratur. Så resten av kvällen, bortsett från middag och fodring av pållarna, tillbringade jag vid mitt skrivbord och läste ytterligare ett kapitel i kursboken.
 
Enda motionen idag blev sedan att jag på kvällen stod upp en timme och strök stryktvätt samtdigt som jag kollade lite på TV. Därefter var det dags att plocka in pållarna för kvällen och vips så har denna dagen också tagit slut. I morgon är det dags igen att ta sig till jobbet efter 9 dagars ledighet. Känns bra! :-)
 
Resten av kvällen får det bli lite soffhäng innan det är dags att ta en närmare titt på kudden. Återstår att se hur lång tid det tar innan jag är tillräckligt trött för att somna... ;-)
 
Men detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0