8/1 Tisdag - Trötter...

På nåt sätt så blev jag övertrött igår kväll och hade svårt att somna, resultatet var att det tog väldigt lång tid för mig att komma ur sängen i morse. Jag var helt toktrött!!! Det blev bil idag också och lyckades ta mig till jobbet till kl 8. Även idag så var det full ös med inflyttningsbestyr. Flyttfirman kom idag för att sätta upp gardiner, whiteboardtavlor osv - killarna fick instruktioner och så fick det bli ett besök till Ikea för mig och en arbetskamrat. Nu behövde de nya lokalerna pyntas lite. Framför allt så behövdes det köksutrustning - eftersom köket är helt tomt. Blev också några blommor och fönsterlampor till konferensrum och fikarum. Fullastade var det full fart tillbaka till jobbet och resten av em försvann i möte med Kinnarps, packa upp varorna och möte med den nystartade lokalgruppen för våningsplanet.
 
Var helt slut även idag när jag for hemåt, men idag var inte ridning inplanerad för min del. Så väl hemma blev det lite mat och välbehövlig vila innan det var dags att ta itu med stallet. Fixade mockning, på med nytt spån, fixade mat och vatten. In med pållarna och allt var klart när M1 och P kom vid 19-snåret. Pållan blev iordningfixad och strax innan 19.30 var vi så klara för avfärd mot ridhuset. Väl framme vid ridhuset så lastade vi ur, jag och Lillan tog en promis tillsammans med T och Lexi under tiden som M1 värmde upp pållan. Efter promisen så var det skönt att gå in i det uppvärmda ridhuset då det var riktigt ruggigt ute - och svinhalt!
 
Det var full rulle i ridhuset med några privatryttare och lektionsverksamhet - det blev dock lite bättre om utrymme efter ett tag och pållan skötte sig bra även idag. Så ekipatet var nöjda efter dagens insats.
 
Vi var hemma igen vid 21-snåret och pållan blev omhändertagen innan jag plockade rätt på alla prylar och serverade kvällsmaten. Nu får det bli lite nyheter på TV4 som får avsluta min kväll.
 
Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0