28/7 Söndag - Städning...

Så var semestern slut och idag så kom äntligen lite efterlängtat regn - men många droppar var det inte. Eftersom semestern nu är över för den här gången, tillbringade jag dagen med att storstäda huset. Jag tycker det är rätt skönt att börja jobbet efter sommarsemestern och huset är i hyfsat skick :-).
 
Även om det var mulet idag och lite duggregn i luften, var det varmt och kvalmigt. Städningen fick ta tid... orkade inte stressa. T var trött och mådde inte bra - värmeslag?? Jag plockade ordning, dammade, dammsög, tvättade två maskiner, bytte sängkläder moppade golvet. Lagade middag och fixade en matlåda åt mig. Plockade fram jobb-ryggan och fixade ordning prylar som ska med till jobbet.
 
Vid 17-snåret var jag klar med allt och höll nästan på att avlida av värmeslag ;-)... T och Lexi for vidare in till lägenheten och jag roade mig med att vila en stund framöfr datorn. Jag tog sedan itu med högen av stryktvätt. Vek ihop tvätten och plockade undan det som inte skulle strykas. Avslutade med att dra igång strykjärnet och gjorde även slut på högen med stryktvätt.
 
Avslutade dagen med att kolla till pållarna en sista vända - upptäckte att Bianca hade förhöjd puls. Dock så rörde hon sig obehindrat. Förhöjd puls pga värmen ?  Fångkänning? Blir till att ringa farbror veterinären i morgon för konsultation.
 
Nu får det bli lite film på TV 4 innan det är dags att ta en närmare titt på på kudden. I morgon ringer klockan 6.30 ;-)
 
Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0