4/7 Torsdag - Utflykt...

Vaknade upp till en regnig torsdag. Behövde inte spraya in pållarna med en massa flugmedel i alla fall ;-). Det var inte heller läge för frukosthäng i trädgården. T parkerade sig i soffan och jag intog min frukost under tiden som jag slösurfade lite. Dock slappade jag inte så himla länge utan jag satte fart och fixade iordning mig själv. Jag drog till stallet och tog itu med stallsysslorna i lugn och ro. Det hade slutat regna i alla fall, mulet var det. Mulet kan jag stå ut med ;-).
 
 
 
När jag var klar med stallet tog jag itu med lite  kattpyssel, gjorde rent alla sandlådor och såg till att de små sötnosarna hade mat och vatten. Inte för att kissarna var så himla aktiva direkt. Sova i en stor hög är vad som gäller ;-)
 
 
Strax efter 12-snåret var det dags att fara iväg på en utflykt. Vi började med att hämta upp KN och SJL i stan och så for vi vidare till Nora. I Nora var det idag stor loppismarknad på Torget.
 
Och man kan lugnt säga att det var loppis i megaformat :-). Första gången jag och T var på plats, men KN och SJL är garvade besökare :-). Vi kom överens om att sammanstråla vid 14.30 för lite fika och så drog vi iväg bland alla knallarna. T och jag gjorde fynd direkt. shoppade en stor gorillapod för 45 kr och en liten gorillapod för 25 kr. De var nya och oanvända :-O. På netonnet kostar dessa 500 kr resp 250. Vi tjänade in resan direkt! Nöjd vandrade vi vidare och jag hittade snart en snygg porslinsskål från Engelska Masons vista. T hittade ett verktyg, en sk röravskärare till det facila priset 150. Det var tydligen ett "riktigt bra märke" på tången så T var nöjd över sitt fynd ;-)
 
Vi vandrade runt och kollade - mycket prylar fanns det och folk säljer verkligen ALLT!! Även sådant som jag nog hellre hade slängt än försökt sälja ;-).
 
Vi sammanstrålade med kamraterna vid 14.30 och knallade iväg till ett fik där vi mumsade i oss smörgås och kaffe. Jättegod räkmacka blev det för min del :-).
 
Stärkt av fikastunden drog vi en repa till på loppiset.
 
Gäller att kolla noga på borden så man inte missar något ;-)
 
 
Full kommers...
 
 
 
Vid 16-snåret så käkade jag och SJL varsin Nora-glass - man kan ju inte åka till Nora utan att käka Nora-glass ;-). Vanilj och passionfrukt valde jag till min strut och den var himmelsk god :-).
 
Strax efter 16.30 var vi färdigshoppade och då hade jag shoppat en mugg och så istärningshållare (ny i en affär). Vi tog oss till bilen och jämförde våra fynd - alla hade hittat något som man var nöjd över. Så in i bilen och så full fart hemåt. Körde hem SJL och sedan KN innan vi fortsatte hemåt. Vi har också klarat också från regn hela dagen - en riktigt trevlig utflykt blev det alltså :-)
 
Mycket nöjd med dagens fynd! En enkel och stilren tårtspade fick jag av SJL - den tackar jag för :-)
 
 
Och T var nöjd med sitt fynd :-)
 
 
Väl hemma igen så tog vi det lugnt resten kvällen. Grillade lite korv så småningom. Tog hand om pållarna och slappade. När jag i godan ro satt i soffan och kollade på Kommissarie Lewis kom T farandes med Hedvig - fast Hedvig var ingen katt för tillfället. Hon var av modelll träskmonster... :-O
 
 
Damen fick finna sig i att bli avtorkad med en microfiberduk. Resten av kvällen låg hon på en filt hos mig i soffan och spann... :-).
 
Och roligare än så här blir det inte idag - soffhäng resten av kvällen är det som gäller.
 
/Lizzie
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0