10/6 Måndag - Lite regn...

Så var det måndag igen och nu arbetsvecka :-). När jag kom hem efter jobbet så hade senaste beställningen från Oriflame landat hemma. Innan jag packade upp varorna så käkade jag lite parkerad ute i solen. T dök upp och vi flyttade över pållarna till sommarhagen. Tog det lugnt en stund innan jag tog itu med stallpysslet. När jag fixat mockningen och pållarnas mat så var det dags att återplantera de sista kryddplantorna. Vad händer då?? Jo, himlens portar öppnar sig och det börjar spöregna - riktigt hällregn var det som forsade ner. Ingen idé att gräva runt i örgatården!
 
Fick springa in och istället så packade jag upp Oriflamevarorna och packade ordning de olika ordrarna som ska levereras under veckan. Jag hade en rätt stor leverans den här gången, men bara ett läppstift och en mascara som var slutsålt.
 
Oriflame håller på och moderniserar sig och tar nya grepp med möjlighet till internetförsäljning för oss konsultenter. Jag kommer fortfarande pyssla med direktförsäljning, men det går också att shoppa online. Kolla in min Beatystore :-D
 
Regnet gjorde också att kissarna var lite trötta och allra tröttast - det var lilla Siri ;-) 
 
 
Framåt 20.30-snåret så minskade regnet och det var dags att plocka in pållarna för kvällen. En otrolig regnbåge visade sig, dock så regnade det samtididt som et var regnbåge och de blev helt "utsmedat" - det är alltså inte jag som gjort något med bilden - utan himlen såg ut på detta viset - häftigt tyckte jag!
 
 
T och Lexi for vidare till lägenheten och jag tog hand om pållarna innan jag förpassade mig in i huset igen. Nu får det bli ett avsnitt av Elementary på TV4 som vår avsluta min kväll!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0