17/6 Måndag - Hovisbesök...

Efter en hektiskt dag på kontoret var det skönt att åka hemåt. Nu är det sista arbetsveckan innan jag går på semester - och det märks. Mycket att göra... Det blev lite stressigt eftersom dessutom var tvungen att komma iväg i tid för ett hovslagarbesök.
 
Strax efter 16.30 kom hovis och idag så blev Oktawia av med sina skor. Jag mutade henne med hö så hon stod stilla. Att verka hovarna gick också bra utan att droga henne. Men det där med att sko henne - det kommer inte att fungera utan drog.... Alltså får damen vara barfota ett tag och så får vi se hur det fungerar. Jag kommer förmodligen få shoppa ridboots till henne. Lilla BIanca blev också frisserad om fossingarna och det lilla charmtrollet ville helst gosa med hovis istället för att lyfta på tassarna ;-).
 
Under hovisbesöket kom T och Lexi. När så hovisbesöket var avklarat och pållarna var ute i hagen igen, så hittade jag båda två i soffan... T var mest bara trött ;-). Till sist så gick han med på att vara ute i alla fall, istället för att ligga i soffan ;-). Det var så himla skönt väder och då är det synd att vara inne - det hinner man med sen i vinter ;-). Alltså satt vi ute och gjorde typ ingenting en stund innan det var dags för honom och Lexi att fara vidare in till lägenheten. Jag tog itu med stallfixet eftersom jag inte hade hunnit göra det innan hovisbesöket. När mockning och iordningsställande av hästarnas mat och vatten var avklarat så förpassade jag mig ut i trädgården en stund. Kollade över rabatterna och passade på att dra lite ogräs när jag ändå var i farten. Det var en fantastisk kväll och det passade bra med lite trädgårdspyssel.
 
Vid 21-snåret var det dags att plocka in pållarna och efter visiteringen så serverades kvällsmaten. Nu får min egen kväll avslutas med lite soffhäng framför TV:n innan det är dags att uppsöka sängen.
 
Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0