5/6 Onsdag - sommarkväll...

I morse blev jag väkt ett par gånger av Lisa - alltså mycket tidigare än vad jag tänkt kliva upp... Jag trodde Lisa var hungrig, men när det jag kommit ur sängen och tagit mig ner på undervåningen så upptäckte jag att hon inte hade några bebisar i sin låda. Lisa såg helt förtvivlad ut och jamade. Vad fasen har hänt med bebisarna??? Jag hade inga andra vuxna katter inne i huset. Lillan bryr sig inte om kittisarna heller. Mamma katt tagit död på kittisarna, eller har hon gömt dem någonstans i huset. Hon borde ju veta vart hon lagt dem, men Lisa var helt vimsig... Jag knallade runt i huset och letade efter bebisarna, men såg inte till några. Till sist så hörde jag lite pipande när jag var i trapphallen och mycket riktigt långt i under trappan - där låg bebisarna. Och Lisa blev jätteförvånad - Hon kom inte ihåg vart hon hade gjort av sina egna bebisar...Inte den smartades kattmamman ;-)
 
De fick vara kvar där de låg och så fixade jag iordning mig själv och drog iväg till konferensanläggningen. Förmiddagen tillbringades med samma aktivitet som i går em. Vid 13-snåret var jag tillbaka på kontoret - jag hade tänkt vara flexledig under em, men det hade rasat in en hel del jobb som behövde göras innan helgen. Alltså bara att kavla upp ärmarna och jobba.
 
Vid 16.30 var jag i alla fall klar på jobbet och det var full fart hemåt. När jag kom hem så var T på plats och grejade i trädgården. Jag fixade lite att äta och parkerade mig i trädgården och käkade. Det var fantastiskt väder och hur skönt som helst att sitta ute.
 
När jag slappat klart så fixade jag stallet och gjorde iordning pållarnas mat och vatten. För övrigt så tag vi det lugnt och njöt av den sköna sommarkvällen. Pållarna blev översläppta till nya hagen en stund och även idag så var det gott med gräs ;-).
 
Vid 21-snåret så plockade vi in pållarna, jag kollade igenom dem och borstade av dem innan de fick sin kvällsmat. Nu får det bli lite soffhäng resten av kvällen.
 
Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0