10/3 Söndag - Ont...

Vaknade av något mindre kul idag. Det var inte väckarklockan, utan en brännande smärta i min vänstra överarm... Tog mig ur sängen i alla fall och så ut och släppte ut pållarna. Tog det lugnt med soffhäng och frukost framför morgon-TV. Efter ett tag kändes armen OK, och jag fixade iordning mig själv. Det var vacker väder med strålande sol, men rätt kallt ute. Solskenet gjorde i alla fall jag tvar tvungen att tag tag i lite städning. Röjde upp köket och så blev det städning av undervåningen. Det var när jag började dra runt med dammsugaren som jag insåg att jag behövde skippa städning av övervåningen idag. Det gjorde rejält ont i min arm....
 
När jag var klar med städningen av undervåningen så fixade jag iordning lite lunch åt mig och intog den under tiden som jag slösurfade lite och vilade en stund. Var sedan redo att ta itu med mockningen...
 
Att utföra stallsysslorna med ond vänsterarm visade sig inte vara det lättaste. Att mocka gick men det tog tid. Att sopa stallgången gick inte bra alls och det var då jag insåg att det där med ridning eller tömkördning som dagens aktivitet - var bara att lägga ner.
 
När jag efter mycket om och men var klar med stallfixet så letade jag rätt på Lillan. Hon hade intagit en plats i solen och där satt hon och njöt av solen :-)
 
 
Lillan är en bekväm vovve som gillar att sola  ;-)
 
Efter mockningen så förpassade jag mig in i huset och vilade en timme. Jag behövde åka iväg till paketutlämningen i närmaste ICA-affären och hämta ut ett paket med Oriflamevaror - och för att orka med det så behövde jag en stunds vila. Tänkte att det är så pass kort sträcka så det funkar att köra trots att jag hade ont i armen.
 
När jag så åkte iväg till ICA-affären så insåg jag efter halva sträckan, att det inte var så smart att köra bil med en arm och hade fullt sjå att ratta gamle Volvon. Lyckligt och väl hemma så blev det lite fika och så packade jag upp varorna. Resten av em så tog jag det lugnt och läste ett par kapitel i en deckare som jag håller på och läser.
 
T kom ut vid 17-snåret - han har varit ute och fiskat på Hjälmaren med en kompis. Det hade nappat dåligt -  men soligt har det varit.
 
Eftersom jag nu hade rejält ont i min arm fixade T middagen och när vi käkat så hjälpte han mig med att fixa iordning pållarnas höpåsar och ta in kritterna innan han for vidare till lägenheten. Resten av kvällen tog jag det lugnt och vilade min onda arm. Lite TV-tittande får räcka som avslutning idag. Pållan får klara sig utan motion idag och vid 21-snåret fick de sin kvällsmat. Förhoppningsvis så är jag bättre i armen i morgon.
 
Roligare än så här blir det inte idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0