11/3 Måndag - Ont värre...

Muskelinflammationen från helvetet har drabbat in arm! Idag kunde jag över huvud taget inte lyfta min vänstra arm. Att duscha och tvätta håret på morgonen var ett helt företag, för att inte tala om konstycket att få på sig kläderna! Jag klev upp som vanligt, men fick ta en senare buss för det tog 30 minuter att bara klä sig. Allt annat gick också mycket långsammare.
 
Kunde i alla fall ta mig till jobbet eftersom jag åker buss - kört bil hade inte funkat! Arbetsdagen funkade - finns fördelar med att jobba som administratör ;-). När arbetsdagen var avklarad kom T och hämtade mig. Vi åkte iväg till närmaste Apotek där jag hämtade ut en omgång med Naprosyn. I onsdags kväll mailade jag till min vårdcentral och beställde nytt recept. Ursprungsproblemet är ledinflammation, men antiinflammatoriskt läkemedel funkar ju bra på muskelinflammation också ;-).
 
Väl hemma så fixade T maten eftersom jag var helt handikappad. Det blev korvgryta med mango chutney *mums*. Efter maten var det dags att åla i ridbyxorna, ett helt företag och T fick vara assistans *fniss*. Det är mycket man inte klarar med bara en fungerande arm...
 
T hjälpte mig med stallsysslorna och M1 kunde fixa ridningen. Det var meningen att jag själv skulle rida - men min onda arm satte stopp för de planerna.
 
Under tiden som vi grejade i stallet så märktes det att det är mars. Katterna har fått totalt tokspel. Bland annat så hade två av mina grabbar en maktkamp på takbjälkarna i stallet. Det var Elvis (den gråvita) som förlorade... ;-)
 
 
Vi var klara med stallpysslet och pållarna hämtade lagom till 19-snåret när M1 och P dök upp. Och när pållan var iordningfixad för ett pass i ridhuset, klev hon snällt in i trailern och vi kunde fara iväg. T följde med och körde eftersom jag inte klarade av att ratta en bil, eller ens lasta av pållan. Det visade sig att jag inte ens kunde leda vovven eftersom jag håller kopplet i vänster hand, och jag klarade inte av att knipa med handen. Alltså fick T allt följa med på en liten promis med vovven innan vi förpassade oss till ridhuset.
 
I ridhuset var det idag lite spännande. En annan privathäst var på plats, av modell rodeohäst mellan varven. Även Oktawia verkade ha smittats av uppförandet och roade sig med att sparka åt skänkeln och vara allmänt bökig. Tänk om hon kunde smittas lika lätt när det är samarbetsvilliga kusar i ridhuset ;-).
 
Efter avslutat ridpass så klev hon i alla fall snällt in i trailern och vi kunde fara hemåt. T fick hjälpa med med urlastning och avskötsel av pållan. När damen var ompysslad så serverades kvällsmaten och alla prylar plockades undan.
 
Så nu får kvällen avslutas med att jag och min onda arm tittar lite på TV och nyheterna innan jag förpassar mig till sängen. Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0