10/5 Fredag - jobbdag....

Denna klämdag är det många som är lediga, men inte jag. Eftersom jag varit så himla mycket ledig pga veterinärbesöken både med häst och hund. Valde jag idag att jobba, trots att jag fått godkänt ledigt av min chef. Eftersom skadorna på Oktawia inte verkar vilja ta slut, vet jag inte hur mycket ledigt jag behöver ha ytterligare. Bättre att spara på semesterdagarna. Min plustid på flexen är effektivt nerkörd till nollstrecken... Hade 20 timmar plus tidigare - i och för sig så är jag glad över att jag hade dessa timmar - vill ju ha semester i sommar också.
 
Innan jag for iväg til jobbet släppte jag ut pållarna. Oktawia hade fortfarande lite förhöjd puls, men inte lika kraftig som igår. Alltså fick hon gå ut med tofflan på fossingen.
 
På jobbet var vi en tapper skara personer som jobbade. Faktiskt fler än vad jag trodde. Så man hade sällskap både till lunch och fikaraster. Jag jobbade full dag och innan det var dags att fara hemåt så träffades jag och T vid Willys där vi shoppade lite mat.
 
Väl hemma så blev det lite käk, fint väder var det och det fick bli grillad korv som vi käkade ute. Här gäller det att njuta av vädret :-).
 
Tog itu med stallsysslorna och när dessa var avklarade roade jag mig en stund med att fortsätta att gräva i min örtagård. Tar ett spadtag i taget, lyfter upp och sitter på gräsmattan och sorterar ogräset från mina kryddväxter. Högen med kvickrötter är större än det som ska planteras åter i örtagården. Det som ska sparas sätter jag i krukor så länge. Rensningen tar tid och jag börjar känna mig lite stressad... det växer fortare än vad jag hinner rensa...
 
Vid 20-snåret plockade jag in pållarna. Plockade av Oktawia tofflan och omslaget. Hittade inget i sulan, men hon ömmade lite över trakterna och strålen när jag klämde där. Fortfarande varm om hoven och lite förhöjd puls. Jag hällde vatten på framhovarna och det visade sig att den vänstra torkade i ett nafs... alltså varmare än höger som var helt kall. Borsta pållarna och så fick damen klara sig utan om slag för natten så får vi se hur det är i morgon bitti.
 
Nu får det bli lite TV-tittande resten av kvällen. Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0