16/5 Torsdag - Klubbmöte

Idag blev det cykeln till jobbet... vilket jag ångrade när jag kommit en bit på väg. När jag väl kom ut på banvallen så insåg jag att det blåste östlig vind för en gångs skull = motvind. Det blåste inte full storm, men 13 km i motvind är inte kul och istället för 39 minuter att ta mig till jobbet så tog det drygt en timme. Tack och lov att jag har flextid - kom ju lagom till fikat! Jag är fortfarande för otränad för att orka trampa på fort i motvinden så det fick ju ta den tid det tog. Men kul var det inte!
 
Efter jobbet blev det en tur till i motvind. Trampade upp på stan till fotoaffären där jag lämnat in min kamera för rengöring. Hämtade ut den och så mötte jag upp T vid parkeringen utanför fotoaffären. Fick alltså skjuts hem och det kändes bra. Jag hade lite bråttom hem idag, eftersom jag skulle bort nästan direkt.
 
Alltså full fart hemåt. Fixade stallet och tog en kopp kaffe innan jag for vidare. Vid 18-snåret drog jag iväg til möte med fotoklubben Focus. Idag skulle det vara sommaravslutning och på sedvanligt sätt hölls mötet vid Rånnesta. Kvällen började med en tipspromenad. Snack med klubbkamrater. Bildvisning av ordföranden från hans resa till Nepal. Jätteintressant och mycket fina bilder. Efter bildvisningen så var det sedvanlig utdelning av diplom till dem som kommit 1:a, 2:a och 3:a i de olika tävlingsklasserna. Vi hade också genomgång av tipspromenaden och jag trodde inte mina ögon efter att vi gått igenom alla svare.
 
Jag hade nämligen ALLA rätt på alla 12 frågorna :-O. Det var absolut INGEN lätt tipspromenad och jag var ensam om att ha alla rätt. Jag har gått många tipspromenader, men detta är första gången i hela mitt liv som jag har full pott!!! Som vinst valde jag en fin bok :-)
 
Mötet avslutdes så med att vi käkade grillad korv och vid 21-snåret var det dags att fara hemåt. T hade varit hundvakt och hästvakt, men precis åkt innn jag kom hem. Bianca stod alltså i sin box, fortfarande utan sin polare. Lite ponnypyssel och gos innan kvällsmaten serverades.
 
Jag själv bläddrade igenom min vinst en stund - sparat lappen från tipspromenaden - den ska jag nog rama in ;-)
 
 
Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0