26/5 Lördag Försommarkänsla...

Upp som vanligt och släppte ut pållarna. Intog sedan frukosten framför datorn och kollade lite nyheter. Visade sig att det varit oroligheter i området som vi har lägenheten. Måste alltså kollas upp. Fixade iordning mig själv. Tog itu med stallysslet. Lika bra att få det avklarat.
 
Vid 11.30-snåret så hade jag fått fart på T också, och vi drog iväg till Marieberg. T ville åka till Elgiganten för han skulle ha någonn film (som vanligt). Blev en tur till XXL Vildmark också. Där T shoppade T hundmat som fanns till kampanjpris. T ville också åka till Mediamarkt för han skulle kolla på en liten  kompaktkamera som fanns med i något reablad. Jag var måttligt intresserad av att knalla runt på Mediamarkt. Klockan var 13.30 jag var HUNGRIG. Och blir jag riktigt hungrig, blir jag lite lätt grinig.
 
Så till sist åkte vi till Café Garden där vi käkade varsin sallad.
 
 
Mätt och belåten blev jag genast på mycket bättre humör ;-). När vi käkat klart så for vi hem till en kompis inne i stan för att hämta lite akvariefiskar. Kompisen behövde bli av med ett stim tetror då de var taskiga mot hennes slöjsjärtar. Totalt var det 9 st tetror som blev uppfiskade och som stoppades ner i en plastpåse med vatten och så for vi iväg för att kolla till lägenheten. Alltså såg lugnt ut och vi såg inte till några brända bilar. När vi ändå var på plats så passade T på att klippa gräsmatten på uteplatsen och då kom en granne. Grannen berättade att det hade varit fullt pådrag utanför huset under natten. Tur att T var hemma hos mig.
 
När T var klar med gräsklippningen så var det full fart hemåt och det första jag gjorde var att lägga ner påsen med tetrorna i akvariet. När så temperaturen i platspåsen blivit samma som akvariet så klippte jag up påsen och tetrorna fick simma ut i sitt nya hem :-)
 
 
Massa nya kompisar fick tetrorna i  sitt nya hem...
 
 
Under eftermiddagen så roade sig T med att köra åkklipparen. Han ville klippa hela gräsmattan och det fick han gärna göra då gräset växt ordentligt. Jag njöt av försommarvädret och placerade mig ute i trädgården. Som sällskap hade jag en bit rabarberpaj, kaffe och en snarkande hund, och till ljudet av kvittrande fåglar och åkklipparen på avstånd så kändes tillvarån tämligen behaglig. Riktigt skön försommareftermiddag.
 
 
Dessutom är boken riktigt spännande så här fastnade jag ;-). Så skönt att sitta ute och läsa och höra fåglarna kvittra.
 
När så T var klar med gräsklippningen så kollade vi till Prickan i stallet. Prickan har fått 3 stycken kittisar som är pricka - små dalmatinerkittisar ;-)
 
 
 
 
Resten av kvällen tog vi det lugnt. Grillade lite korv och satt ute. Fixade lite stolpar till min örtagård och drog tråd så man kan få till raka kanter. Någon gång så får jag väl ordning på örtagården ;-).
 
T grejade ute och jag tillbringade kvällen med att läsa in bok. Lite slötitt på TV en stund innan det blir dags att hoppa i säng.
 
Och detta är allt för idag!
 
/Lizzie
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0