29/4 Måndag - Spöregn...

Det var meningen att jag skulle cykla till jobbet idag - cykelutmaningen börjar idag - men det blåste full storm och så spöregnade det. Alltså blev det bilen till jobbet.
 
Jobbade full dag och vid 17-snåret var det full fart hemåt. T hade kommit precis innan mig och han hade matat pållarna. Vi fixade mat åt oss själva och käkade innan jag drog på mig stallkläderna och gav mig ut i regnrugget för att fixa stallet. T valde att stanna inne och inta soffläge. Dock kom han ut alldeles lagom när jag mockat klart. Han fick göra lite nytta och hämtade en tung spånsäck åt mig så jag kuinde ströa på lite nytt spån i pållarnas boxar.
 
När stallfixet var avklarat så plockade jag in träskmonstrena från hagen. Blött täcke hängdes upp på tork och så förpassade jag mig in i huset en stund. T och Lexi for vidare till lägenheten och jag kollade igenom dagens post och slösurfade en stund innan det var dags att kvällsmata pållarna. Strax innan kl 21 blev det en sista vända ut till stallet. Mat serverades till de utsvultna kritterna ;-) och även stallkatterna ville ha lite mat.
 
Nu är jag klar i stallet för idag och nu får det bli en stund i soffan och TV:n. Elementary på TV4 är det som får avsluta den här dagen.
 
Så roligare än så här blir det inte idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0