29/5 Onsdag - Roligheter...

 Dagen började med spöregn... Kunde ha varit bättre väder! Det var i alla fall uppehåll när jag på lunchen åkte iväg och besiktgade min gamla Volvo. Det gick bra!  Fick anmärkning på dålig reflex på ett baklyse och att en sidoblinkers (den då sidan av bilen) inte funkade som den skulle. Dock ingenting som jag behövde ombesiktiga. Blinkern var klantigt av mig att inte kolla innan besiktningen - men totalt glömt bort. Kollar ju när jag hakar på trailern - men den lilla på sidan av bilen - det glömmer jag.
 
Med tanke på att bilen är 22 år gammal och gjort nästan 25000 mil så är jag lika glad varje gång den överlever en besiktning ;-).
 
Vid 16-snåret så stämplade jag ut och så var det full fart hem. Det hade slutat regna och det var tur eftersom personalföreningen på jobbet arrangerat roligheter för kvällen.
 
När jag kom hem så mockade jag alltså i raketfart och så in i huset och piffa till mig själv. Vid 18-snåret kom T för att vara hund- och hästvakt. Strax efter kl 18 for jag tillbaka in till stan och anslöt mig till mina arbetskamrater vid kajen mitt i stan. Strax innan 19-snåret så klev vi alla 60 personerna ombord på båten och så for vi iväg på ån ut på stora sjön :-).
 
Jag hade altlså en mycket trevlig kväll med glada arbetskamrater och vi höll till godo med trubadur och 3-rätters middag. Även om det var mulet så var det vindstilla och en rätt skönt kväll. Alltså gick det bra att gå ut på däck och sträcka på benen. 
 
 
Båtturen tog 3 timmar och på väg tillbaka in till stan på den ringlande ån så var det fullt upp på däck. Det är inte alltid man har tillfälle att se stan från å-sidan :-).
 
 
Vid 22-snåret var vi alltså tillbaka i stan och det var dags att fara hemåt. I morgon är det varnlig arbetsdag och inte läge för någon efterfest på krogen - även om det var några som gärna hade lust med dylika övningar. Jag for hemåt och var hemma vid 22:30-snåret. T hade tagit in pållarna och gett dem hö. När jag kom hem kollade jag bara till dem och Oktawia fick sitt kraftfoder.
 
Nu ska jag bara lyckas gå ner i varv så det går att somna... det är ju alldeles för ljus ute!
 
Men detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0