30/8 Fredag - Bortakväll

Även denna arbetsfredag försvann i ett nafs. Konferens fram till lunch för att sedan fara tillbaka till kontoret och städa mitt kontor. På måndag blir det flytt av mina prylar.

Vid 16-snåret stämplade jag ut och så mötte jag upp T och vi for iväg till Marieberg där jag gav mig ut på presentjakt. Visste ungefär vad jag ville få tag på - och ute på blomsterlandet fick jag napp. En superfin Brukorkidée av modell stor med två stänglar - present fixad till min kamrat Pysseltrollet.

Full fart hemåt. T åkte iväg och fixade varsin pizza. Under tiden så fixade jag stallsysslorna, och motionerade vovvarna i tur och ordning. Vid 18-snåret kom så T med varsin pizza - smakade smakens ;-). Mer mat än vad jag egentligen behövde, men gott är det! Framåt kvällningen var det dags för en av kattungarna att flytta hem till sin nya matte och vid 19.30-snåret kom S. Det är den gräddvita kattpojken med de blå ögonen som nu får flytta hemifrån :-).

Vid 20-snåret var det så dags att fara iväg till Pysseltrollet och gratulera på högtidsdagen, så här en dag för sent. Som tur är så är jag inte ensam om att älska fina ordkidéer :-).

Så kvällen tillbringades med gott fika och trevligt sällskap fram till 22.30 när det var hög tid att fara hemåt igen. Pållarna var fortfarande ute och det var hög tid att servera kvällsmaten. Alltså full fart hemåt i kolmörkret. Pållarna kom sakta knallandes när jag ropade på dem - snabb koll att allt var bra med dem och så serverades kvällsmaten.

Roligare än så här blir det inte idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0